Bezoek Patagona op verschillende e-commerce beurzen.

Vanaf eind augustus zijn wij bij Patagona als exposant weer te vinden op verschillende beurzen in verschillende landen. Bent u geïnteresseerd in het speciale beurs gevoel en wilt u ons persoonlijk leren kennen? Ontmoet ons dan op één van de volgende evenementen. Bovendien wacht u hier een speciale give-away.

U kunt een afspraak met ons maken? Stuur ons een email of neem telefonisch contact op.

Klik hier voor onze evenementen kalender.

Zoals altijd staat ons beursteam de bezoekers en mede-exposanten met raad en daad bij alle aspecten van de Pricemonitor en Repricing bij. Wij kijken er naar uit om ook u  te leren kennen.

Hieronder een kleine selectie van onze beurzen.

Dmexco - 11. September 2019

Dit jaar zijn we voor het eerst vertegenwoordigd op de Digital Marketing Expo & Conference (Dmexco) in Keulen. Bezoek ons op onze stand!

IAW - 18. September 2019

Op 18 en 19 september is Patagona weer aanwezig op de IAW beurs in Keulen. Bezoek ons op onze stand!

Paris Retail Week - 24. September 2019

Voilà: van 24-26 september vindt u ons op de Parijse Retail Week – we zijn nu al enthousiast en kijken uit naar nieuwe impulsen uit Frankrijk!

E-Commerce XPO België - 14. Oktober 2019

Patagona gaat internationaal! 14 en 15 oktober zullen we voor het eerst exposeren op e-Commerce XPO in België. Vooral interessant voor al onze Nederlandse en Franse klanten. Kom ons bezoeken!

Webwinkel Vakdagen - 29. Januari 2020

Op 29 en 30 januari zullen we voor de eerste keer exposeren op de Webwinkel Vakdagen. We kijken uit naar veel nieuwe indrukken uit Nederland.

Top

"Heeft u nog vragen?
Ik wil u graag helpen."

Skip Aertssen Country Manager

"Waarom belt u me niet gewoon:"

+49 6151 8008320

"Of schrijf mij een e-mail."

mail@patagona.nl

x