Over ons

Over ons

Team Patagona stelt zich voor

Patagona GmbH ontwikkelt software-gebaseerde oplossingen voor de uitdagingen in E-Commerce. Het bedrijf werd opgericht in 2013. Het wordt geleid door de oprichters Maximilian Bank en Andreas Frankenberger en heeft nu 26 werknemers. Wij zijn altijd op zoek naar versterking voor ons team! U kunt ons altijd een goede open sollicitatie sturen.

Directie

Andreas Frankenberger

Directeur

Andreas is verantwoordelijk voor alles wat met "nullen en enen" te maken heeft. Hij studeerde bedrijfsinformatica aan de TU Darmstadt en richtte samen met Maximilian Patagona op uit een universiteitsproject. Daarvoor werkte Andreas als ontwikkelaar bij Software AG.

Maximilian Bank

Directeur

Max denkt altijd twee stappen vooruit en ontwikkelt concepten en nieuwe functies voor onze software om gebruikers altijd een toegevoegde waarde te bieden. Hij heeft altijd zowel de technische als de gebruikersgerichte aspecten voor ogen. Net als Andreas studeerde Max ook bedrijfsinformatica aan de TU Darmstadt.

Directie

Duidelijkheid, persoonlijke verantwoordelijkheid en vertrouwen in de capaciteiten van anderen - maken deel uit van de leidende principes die erg belangrijk zijn voor onze directie.

Service & Support

Milena Shayan

Junior Account Manager

Milena werd geboren in Duitsland, groeide op in Iran en is nu enkele jaren terug in Duitsland om te studeren. Zij studeert industriële techniek met werktuigbouwkunde en ondersteunt ons team in de klantenzorg met haar directe en vriendelijke manier van werken.

Max Bäumer

Junior Account Manager

Max Bäumer is met zijn 1,95 meter de grootste in het team. De leerlingdocent biologie en scheikunde is een multi-talent en werkt daarom met ons samen, zowel in het onderhoud van de gegevens als in de klantenservice.

Fabian Niebisch

Junior Account Manager

Met zijn aangename en ontspannen manier, confronteert Fabi onze klanten altijd met humor en een glimlach achter de telefoon. In gezamenlijke teamavonden is Fabi verantwoordelijk voor de achtergrondmuziek met zijn gitaar.

Service & Support

Eerlijk, betrouwbaar en professioneel - zo werken we met onze klanten en met elkaar. Altijd een oplossing klaar.

meer over support

Sales

Tim Scharmann

Sales & Key Account Manager

Iedereen die ons ooit heeft bezocht op een beurs of lezing zal Tim zeker hebben ontmoet. De gemeenteraad van Mainz dankt zijn welsprekendheid vooral aan zijn studies sociologie, politiek en filosofie in Mainz en Cardiff. Naast zijn werk is hij een enthousiaste cross-fit sporter.

Tobias Schlögel

Sales & Partner Manager

Tobias, Tobi, Mr. Schlögel - dit is hoe onze klanten en partners hem kennen en waarderen. Tobi is in de verkoop in de eerste plaats verantwoordelijk voor ons uitgebreide partnernetwerk en kent blijkbaar het hele e-commerceplatform persoonlijk. In het weekend is hij meestal op zijn racefiets onderweg.

Felix Meiser

Sales Manager

Door zijn vorige opleiding als grafisch ontwerper overbrugt Felix de kloof tussen sales en marketing. Hij behoort tot onze kring van vele koffiedrinkers. Hoeveel precies? "Tot het koffiezetapparaat rookt." Daarnaast is Felix ook de voedermachine van Milo onze gevechtsknuffelaar.

Skip Aertssen

Country Manager Netherlands

Skip kwam in mei 2019 bij het team als Country Manager voor Nederland. Ondanks de vele slapeloze nachten geeft de nieuwe vader altijd 100% en houdt hij het kantoor altijd in een goed humeur met zijn Nederlandse accent.

Sales

Ons gemotiveerde Salesteam is van alle markten thuis. Flexibiliteit, motivatie en competentie staan bij ons hoog in het vaandel.

Marketing

Maren Ritzheim

Marketing Manager

Maren is onze marketingexpert met talent voor het visuele. Ze begon haar loopbaan bij Patagona in 2015 als werkstudent en schreef ook haar masterscriptie over e-mailmarketing in het bedrijf. In haar vrije tijd geeft ze gas in de Crossfit circuit.

Johanna Richter

Marketing Assistant

Johanna studeert online communicatie bij de hda en ondersteunt ons bij alles wat te maken heeft met "teksten, lay-outs & media". Het hart van de geschoolde dierenartsassistent en muizenmoeder slaat ook voor beurs-gadgets, dieren en Finse wiskundigen.

Marketing

Creativiteit, teamwork & innovatie - dat zijn de basisingrediënten van ons kleine maar fijne marketingteam.

Accounting & Human Resources

Dagmar Friedrich

Accounting & Office Manager

Dagmar is de vrouw achter de cijfers. Ze houdt toezicht op de gehele boekhouding en zorgt ook voor de administratie, de eerlijke planning en staat altijd voor je klaar met hulp en advies voor alle projecten.

Klara Oeser

Human Resources

Klara studeert sociologie met psychologie aan de TU Darmstadt. Hoewel Klara in haar vrije tijd te paard is op haar eigen paard, kan ze niet genieten van het prachtige balkon, dankzij haar hoogtevrees, en daarom eet ze haar favoriete salade 's middags in het veilige kantoor.

Accounting & HR

Precisie in de boekhouding, menselijkheid in alle personeelszaken en een gestructureerd kantoormanagement onderscheidt dit team.

IT & Development - Backend

Manuel Zahn

Project Manager

"Hoe complexer de taak, hoe leuker." - Manuel voltooide zijn master in bedrijfsinformatica aan de TU Darmstadt en in Patagona zorgt hij voor het hart van de software: de berekening van de prijsaanbevelingen. Hij slaagt erin om elke dag in 1,5 uur met de fiets naar zijn werk te komen.

Linus Armakola

Backend Developer

Linus heeft een diploma in informatica. De hobbyduiker en globetrotter zorgt voor ons vooral voor de extractie van gegevens. Altijd in een goed humeur en met een grappen op zijn tong is Linus ook verantwoordelijk voor de goede sfeer in Patagona's kantoor. Dit is echter (nog) niet in het contract vastgelegd.

Julian Bieber

Backend Developer

Geboren in Potsdam, is hij momenteel bezig met zijn Master in Informatica aan de TU Darmstadt. Julian zorgt voor de interface met de verschillende systemen. Als hobby-hacker probeert hij voor verschillende klanten beveiligingslekken in IT-systemen te identificeren en te dichten.

Dennis Ratzke

Backend Developer

Dennis is een natuurkundige. Met zijn unieke humor zou men kunnen denken dat Friedrich Dürrenmatt hem al in 1961 kende toen hij zijn toneelstuk "Die Physiker" schreef. En omdat Dennis echt super slim is, doet hij dingen met ons die super gecompliceerd zijn.

Tizian Rettig

Backend Developer

In zijn studie algemene informatica aan de hda moet Titiaan zich vaak een weg vechten door de nacht. Maar hij compenseert zijn slaaptekort gemakkelijk met koffie. Veel koffie. Bij zijn thuisclub in Reinheim speelt hij gepassioneerd handbal.

Anas Anjaria

Backend Developer

Anas studeert informatica aan de TU Darmstadt en komt oorspronkelijk uit Pakistan. Hij onderscheidt zich vooral door zijn eenvoudige manier van werken en werkt met veel inzet en expertise aan elk van zijn taken.

Nils Hesse

Backend Developer

Nils is Patagona's man achter de printer - de 3D-printer. Als hij niet de laatste 3D-print berekent, werkt hij aan de Pricemonitor-software, of ondersteunt hij niet-programmeurs in de dagelijkse IT-business.

Marius Faust

Backend Developer

Marius valt altijd op in het kantoor, door zijn kleurrijke sweatshirts. Achter de pc, geeft de informatica student in de back-end ontwikkeling gas. In zijn vrije tijd staan handbal, judo en goed onderbouwde discussies over politiek op de agenda.

Falko Wittrin

Backend Developer

Falko kan de nieuw verworven kennis van zijn studie informatica steeds weer toepassen in de back-end van de Pricemonitor. Zijn favoriete gerecht, de champignonschotel, zal de weekelijkse lunch zeker passeren.

IT & Development

Onze chirurgen en tovenaars tegelijkertijd: ze houden van de uitdagende operaties bij het programmeren van de Pricemonitor. Ook al lijkt het zo, er zit geen magie achter, maar een aantal genieën!

IT & Development - Frontend

Girish Sivadanam

Frontend Developer

Girish implementeert nieuwe functies en zorgt voor de bruikbaarheid van onze software voor onze klanten. In zijn vrije tijd voetbalt hij graag. Hij kan niet in de buurt komen van zijn favoriete spelers Messi en Klose, maar dat is een goede zaak - anders zou hij vandaag niet met ons samenwerken.

David Gengenbach

Frontend Developer

David kwam begin 2018 bij Patagona als programmeur en inspireert het team sindsdien elke dag met zijn expertise, niet alleen op het gebied van informatica. Tussen zijn masterstudie en zijn werk door geeft hij er de voorkeur aan om tijd te vinden voor reizen en lekker eten.

Mauritz Häkli

Frontend Developer

Mauritz is half Finn. Dit komt vooral tot uiting in zijn rustige houding en zijn lievelingseten, de gehaktballetjes met cranberrysaus. Verder studeert hij toegepaste wiskunde aan de Darmstadt University of Applied Sciences. Lange programmeercodes doen zijn ontwikkelaars hart sneller kloppen.

Ola Aboamer

Frontend Developer

Ola is momenteel student aan de masteropleiding Distributed Software Systems aan de TU en is altijd op zoek naar nieuwe levenservaringen en vaardigheden. Door voortdurende bijscholing blijft ze op de hoogte van de nieuwste technologieën in haar vakgebied, de informatica.

IT & Development

Dankzij dit team wordt alles wat de Pricemonitor op de achtergrond doet zichtbaar gemaakt voor gebruikers op de gebruikersinterface.

Kantoorhond

Milo

Vriendelijke Reus

Onze lieve Milo kan weliswaar een beetje eng zijn, maar als kantoorhond blijkt hij altijd een knuffelbeer te zijn. Milo's dagelijkse kantoorleven bestaat voornamelijk uit power-naps en knuffelrondes, die de vriendelijke reus tussen zijn dutjes door draait.


Laat een bericht achter

Het maakt niet uit of u geïnteresseerd bent in ons aanbod, u een samenwerking in gedachten heeft of dat u ons feedback wilt geven over onze website: We kijken uit naar uw bericht.

 

Uw bericht

  Voornaam*

  Achternaam*

  Bedrijf*

  Uw e-mail*

  Telefoon

  Commentaar

  Top

  "Heeft u nog vragen?
  Ik wil u graag helpen."

  Skip Aertssen Country Manager

  "Waarom belt u me niet gewoon:"

  +49 6151 8008320

  "Of schrijf mij een e-mail."

  mail@patagona.nl

  x