Onze partners

Patagona's sterke partnerschappen zorgen ervoor dat de verbinding met de systemen van onze klanten optimaal functioneert. Hiervoor werken we nauw samen met onze partners.
Hieronder stellen wij u graag kort enkele van onze partners aan u voor:


CHECK24 Logo

CHECK24 Winkelen

Op check24.de kunnen consumenten niet alleen tarieven vergelijken, maar ook de prijzen van consumptiegoederen. Voor online handelaren biedt CHECK24 een marktplaats aan, waar artikelen aangeboden worden.


 

e3n

Het internetbureau e3N is gespecialiseerd in e-commerce oplossingen met Magento en individuele ontwikkeling met het PHP framework Symfony.


 

GREYHOUND Software

Sinds 2001 heeft digitalguru uit Osnabrück met het merk GREYHOUND één doel voor ogen: het verhogen van de transparantie en efficiëntie in het team om de medewerkers te ontlasten. Het productassortiment bevat oplossingen die de communicatie met de klant over de afdelingen heen versnellen, de papierchaos in het hele bedrijf vereenvoudigen en een perfecte samenwerking in zijn geheel mogelijk maken. Oplossingen van digitalguru worden momenteel door meer dan 550 bedrijven gebruikt.


 

JTL Logo

 

 

JTL

JTL biedt een multi-channel software oplossing voor de postorderindustrie. De software omvat het winkelsysteem JTL Shop en het goederenbeheersysteem JTL Wawi. Door de directe koppeling van online shop en goederenbeheersysteem kunnen veel processen eenvoudiger geautomatiseerd, versneld en beheerd worden. Dankzij de intuïtieve bediening en uitgebreide ondersteunende diensten is JTL ook geschikt voor minder ervaren winkeliers.


 

Magento Logo

Magento

Magento is een open-source shopsysteem en is met name gericht op middelgrote bedrijven die met behulp van flexibele software een duurzame online strategie willen nastreven. De online shop software wordt beschouwd als 's werelds snelst groeiende e-commerce platform en is zeer populair bij zowel kleine als grote online retailers vanwege zijn uitgebreide functies, intuïtieve bediening en zoekmachinevriendelijke programmastructuur. Klik hier om direct naar de Pricemonitor plug-in te gaan.


 

MEDIAHAUS - De Media Managers

Al 40 jaar vormen creatieve geesten, ervaren mediadeskundigen en innovatieve makers bij mediahaus de basis van hun succes. Deze toekomstgerichte aanpak heeft geleid tot een permanente uitbreiding van de serviceportfolio. Tegenwoordig vormen het agentschap, de foto's, e-commerce, mediamanagement, verpakking en print & logistiek de basis van de crossmediale diensten van het bedrijf.


 

Microtech Logo

 

 

microtech GmbH

microtech biedt al meer dan 30 jaar innovatieve oplossingen op het gebied van goederenbeheer en e-commerce. De ERP-software maakt de automatisering van alle standaardprocessen in de online handel mogelijk.


 

Plentymarkets Logo

Plentymarkets

plentymarkets is een web-based e-commerce software en richt zich op online handelaars die vertegenwoordigd zijn op verschillende online marktplaatsen zoals Amazon, eBay, Rakuten, Zalando etc. en hun artikelen aanbieden. De software biedt een breed scala aan verbindingen en interfaces naar de afzonderlijke markten. Klik hier om direct naar de Pricemonitor plugin te gaan.


 

Shopware Logo

Shopware

Shopware is een modulaire webshop software voor het opzetten en beheren van professionele webshops. Veel handelaren die met het shopsysteem werken, verkopen hun artikelen niet alleen via hun online shop, maar bieden ze ook aan op bekende markten zoals eBay, Amazon en Google Shopping. Klik hier om direct naar de Pricemonitor plugin te gaan.


 

Logo der suchdialog AG

suchdialog AG

Suchdialog is een van de snelst groeiende digitale bureaus voor datagestuurde e-business-oplossingen met als kerncompetenties e-commerce, winkeloptimalisatie en marketing.


 

Synesty GmbH

Met Synesty kunnen met slechts een paar klikken verbindingen, data-importen of geoptimaliseerde datafeeds worden gecreëerd. Gebruiksklare componenten, zoals de Patagona plugin, worden gebruikt.


 

Teich Datensysteme

Het bedrijf Teich Datensysteme biedt met de MERCATOR ondernemingssoftware een flexibele software voor groothandel, handel en productie aan met verbindingen voor online shops, eBay, Amazon en vele andere markten.


 

tricoma - IPResearch GmbH

Met tricoma biedt IPResearch een modulair systeem aan dat meer is dan alleen een MultiWebshop, een merchandise management systeem of een community systeem: het basissysteem kan op elk moment worden uitgebreid met apps.


 

Partner worden

Uw bericht

  Voornaam*

  Achternaam*

  Bedrijf*

  Uw e-mail*

  Telefoon

  Commentaar

  Top

  "Heeft u nog vragen?
  Ik wil u graag helpen."

  Skip Aertssen Country Manager

  "Waarom belt u me niet gewoon:"

  +49 6151 8008320

  "Of schrijf mij een e-mail."

  mail@patagona.nl

  x